Loading...
Over ons2021-10-01T09:33:34+00:00

Wij werken samen aan energie in onze gemeente

Het bestuur

Het bestuur van Zon op Oisterwijk wordt op dit moment gevormd door 4 personen.

Drie personen zijn daarnaast ook actief binnen DEC-Oisterwijk, namelijk Wim Tobé als bestuurslid en Jos Nij Bijvank en Robert Linck als adviseur.

Onze partners

DEC-oisterwijk
DEC-oisterwijkDe intitiatiefnemers
Zon op Oisterwijk heeft een eigen bestuur en is nauw verbonden met DEC-Oisterwijk. Zon op Oisterwijk is ook ontstaan op initiatief van DEC-Oisterwijk. Er zijn veel mensen actief binnen DEC-Oisterwijk. Deze mensen helpen waar mogelijk ook Zon op Oisterwijk.
Zon op Nederland
Zon op NederlandExperts voor zonnecoöperaties
Een grote zonnestroomcentrale oprichten? Hét specialisme van Zon op Nederland! Zij doen voor ons de projectbegeleiding om een verkregen dak vol te leggen met panelen.

Privacy

Op het moment dat je je inschrijft voor certificaten worden jouw gegevens automatisch opgenomen in de database van Zon op Nederland. Onze voorzitter en onze secretaris hebben toegang tot deze gegevens. Click hier om het privacy-beleid van Zon op Nederland te lezen.

Op het moment dat je je inschrijft als lid, worden jouw gegevens ook opgenomen in onze ledenadministratie.

Vanzelfsprekend respecteren ook wij jouw privacy. Jouw gegevens worden door ons niet aan derden verstrekt.  Jouw gegevens zijn uitsluitend inzichtelijk voor de voorzitter, de secretaris, de ledenadministrateur en de penningmeester (verantwoordelijk voor de incasso).

Alle bestuursleden hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend.